Personlig CoachningCoaching handlar om att ge stöd och hjälp till ökad prestation och förbättrad kvalitet. Den inriktar sig på var du befinner dig idag och vad du är beredd att göra för att ta dig dit du vill vara imorgon.

Som coacher är vi tränade att lyssna, att observera och att anpassa angreppssättet efter varje människas speciella behov. Vi är övertygade om att människan är naturligt kreativ och har stora resurser. Det är vårt jobb att ge stöd i att förbättra den förmåga, de resurser och den kreativitet som våra kunder redan har.

Coachsamtalen hjälper dig att fokusera på det väsentliga, ta bättre beslut, och att sätta mål som leder till snabbare utveckling.

Hur fungerar det?
Personlig utveckling är normalt en process som sker steg för steg. Därför erbjuder vi ett upplägg för coaching som sträcker sig över en tid på 3 månader eller mer. Vi kallar det ”obegränsad coaching”. Det innebär att du som kund får tillfälle att samtala med oss ett obegränsat antal gånger under den tid vi kommer överens om till ett fast pris. Varje samtal tar ca 1 timme. Naturligtvis har du samma coach under hela processen.

Hör av dig till oss, så berättar vi mer!  Kontaktformulär

Är du osäker på om coaching är något för dig, erbjuder vi dig en 30 minuters provcoaching på telefon.

International Coach FederationC/O Business är medlemmar i International Coach Federation (ICF). ICF är väldens största branschorganisation för coaching, med syftet att ge coaching som yrke en auktoritet och stabilitet och för att säkerställa hög kvalitet i arbetet med kunderna.