C/O Business har hjälpt företag att utvecklas sedan 2003.

Utmärkande för oss är det personliga engagemanget och fokuseringen på dig som uppdragsgivare. Vi har alla en gedigen praktisk erfarenhet från att leda och driva försäljning och säljande organisationer.

Vi vet vad vi talar om när vi lär ut hur man leder sin personal till nya framgångar och hur man genom en effektiv sälj- och förhandlingsteknik övertygar kunden att köpa.

Våra kunder är hotell, banker, försäkringsbolag, resebyråer, fastighetsbolag, call centers, IT företag, företag inom den privata omsorgen och andra företag som vill stärka ledarskapet och effektivisera sin försäljning.

Vi genomför utbildningar på de skandinaviska språken och på engelska.

Vi som hjälper dig är:

Ola Erikson
Möten mellan människor fascinerar mig. Möten skapar relationer och relationer ger goda resultat, oavsett vad det rör sig om.

Jag har under större delen av mitt yrkesverksamma liv arbetat med att skapa relationer, både inom försäljning och i min roll som chef. Jag har många års erfarenhet av affärsutveckling, bland annat som sälj- och marknadschef inom hotellbranschen för kedjor som Scandic Hotels och Radisson SAS Hotels. Sedan 2003 driver jag C/O Business.

Jag är utbildad och certifierad coach och har stor erfarenhet av att hjälpa andra människor att prestera mer och att få en bättre kvalitet i sina liv.

Ola 4
Markus Jansson
Jag är intresserad av människor och brinner för företagande. Genom att ständigt våga utvecklas och förstå vad som påverkar sina egna samt andras beteenden, har man förutsättningar för att skapa lönsamma och hållbara affärer.

I över 10 år har jag har jobbat med personlig försäljning och affärsutveckling i både stora och små företag.

Jag har drivit egna bolag i över 5 år och tror på att en förståelse för helheten ökar kvalitén i detaljerna.

Markus
Karin Bergqvist
Jag gillar att sälja och att ”få hem affären! Jag har en gedigen praktisk erfarenhet av att personligen leda och driva utveckling av service och försäljning i både nationella och internationella företag.

Jag är utbildad och certifierad coach och sedan mer än 10 år tillbaka arbetar jag mycket med att hjälpa andra att utvecklas och nå sina mål.

Jag bor idag i den vackraste delen av Italien (Molise) där jag driver mitt eget B&B i kombination med arbetet som utbildare och coach.

Karin